Bestellen & Levering

Bestellen & Levering

Onderstaand vindt u alle antwoorden op de meest gestelde vragen over het Bestellen en Leveren op onze website. Staat uw antwoord er niet tussen, dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

Wij houden u op de hoogte via e-mail en zenden u een track&trace code op zodra uw bestelling is verzonden. Via de track&trace code ziet u ook een tijdstip wanneer u uw bestelling van Steenschoon kunt verwachten.


Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

U kunt uw bestelling thuis, op een ander adres of bij een afhaalpunt laten bezorgen. Tijdens het bestellen kunt u aangeven hoe en waar u uw artikel bezorgt wilt hebben.

Het is ook mogelijk dat u uw bestelling bij ons in Waalwijk komt afhalen. Voordeel hiervan is dat u dan geen verzendkosten betaald. U dient echter wel online uw bestelling te plaatsen en betalen, betalen bij afhalen is helaas niet mogelijk.

Wat zijn de verzendkosten?
De vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. Onze verzendkosten bedragen een vast bedrag en worden berekend aan de hand van het afleveradres. Voor een adres in Nederland betaald u € 4,95, voor België betaald u €5,95 voor verzending naar een adres of afhaalpunt.

Verzenden naar een adres buiten Nederland (wereldwijd) is uiteraard ook mogelijk. De verzendkosten vindt u terug als u uw adresgegevens invult. Wanneer u niet kunt kiezen voor zending naar een bepaald land kunt u ons mailen wij zullen u dan een prijsopgave van de verzendkosten toesturen.

Besteld u voor meer dan € 35,- aan producten dan betaald u geen verzendkosten in Nederland en België.

Kan ik bestellen via email?
U besteld liever per email? Dat kan! Mail ons uw bestelling en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons mailen op info@steenschoon.nl

Houd u er echter wel rekening mee dat wij deze bestelling handmatig moeten verwerken, hierdoor is het mogelijk dat uw bestelling niet dezelfde dag verzonden kan worden.

Wat is de voorraad?
Al de producten die wij in onze webshop aanbieden zijn uit voorraad leverbaar of na bestelling leverbaar. Dit kunt u zien aan de voorraad indicatie bij het product. U kunt er 99,9% vanuit gaan dat dit klopt, echter kan het soms voorkomen dat een product toch uitverkocht is en hierdoor niet direct leverbaar is. Kunt u een product niet bestellen, e-mail ons dan voor meer informatie.

Ik heb de bezorger gemist, wat nu?
Heeft u de bezorger de eerste keer gemist? Met de track&trace code welke u van ons ontvangt, bepaalt u zelf waar en wanneer uw pakket de volgende keer wordt afgeleverd.

U hoeft niet meer thuis te blijven om uw pakket in ontvangst te nemen. Indien u ervoor kiest om uw pakket op een afhaalpunt te laten bezorgen dan kunt u zelf een van de vele locaties bij u uit de buurt kiezen. U kunt dan wanneer het u uitkomt het pakket afhalen. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden.

Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u uw pakket ophaalt!

Kan ik mijn bestelling bij een winkel afhalen?
U hoeft niet meer thuis te blijven om uw pakket in ontvangst te nemen. Indien u ervoor kiest om uw pakket op een afhaalpunt te laten bezorgen dan kunt u zelf een van de vele locaties bij u uit de buurt kiezen. U kunt dan wanneer het u uitkomt het pakket afhalen. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden.

Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u uw pakket ophaalt!

Enkele winkelketen waar u uw bestelling af kan halen zijn: Gamma, Karwei, Jumbo, Albert Heijn en Intratuin. Een volledige lijst met winkels waar u uw bestelling kunt afhalen vindt u op onze website zodra u uw bestelling plaats en kiest voor “afhaalpunt”.

U kunt uw bestelling ook afhalen bij ons in Waalwijk (Schutweg 25). Voordeel hiervan is dat u geen verzendkosten betaald en u vaak uw bestelling dezelfde werkdag al kan ophalen. U dient echter wel uw bestelling online te plaatsen zodat alles direct verwerkt kan worden in ons magazijn. Het is helaas niet mogelijk te betalen bij afhalen.

Help! Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Staat uw bestelling al meer dan twee werkdagen op ‘Verzonden’ of geeft de track&trace code op dat uw bestelling al geleverd is? Neem dan contact met ons op wellicht is er iets mis gegaan.

Waarom betaal ik verzendkosten? Kan dat niet gratis?
Helaas is ook voor ons verzenden niet gratis, deze moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels die gratis verzending aanbieden berekenen deze kosten door in de prijs van het product als een soort opslag (u ziet dit niet terug).

Wij kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen maar dit vinden wij niet eerlijk naar onze klanten. Omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

Wij houden de kosten liever transparant en eerlijk!

De waardering van www.steenschoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2878 reviews.