Seal Guard Impregneermiddelen en Cleaners

De Seal Guard producten worden reeds door veel tegelzetters, stucadoors, aannemers, natuursteenbedrijven, vloeronderhoudsbedrijven en particulieren gebruikt, vanwege de unieke eigenschappen en voordelen ten opzichte van de bestaande producten op de markt.

De afdichtmiddelen zijn gebruiksvriendelijk, sneldrogend en kunnen voor toepassingen binnen- en buitenshuis eenvoudig op voegen, tegels of metselwerk worden aangebracht. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassing op gepolijst en ongepolijst porcellanato, marmer, graniet, terracotta, zandsteen, kalksteen, (natuur) plavuis, beton en metselwerk (oud en nieuw), en meer. De impregneermiddel zijn onzichtbaar na het aanbrengen, laten het uiterlijk of de textuur van het te behandelen oppervlak onveranderd en laten ook geen (uitgeharde) resten achter.

Populaire middelen zijn de Impregneermiddel in Spuitbus en het Gold Label impregneermiddel.

Seal Guard Impregneermiddel

Seal Guard impregneermiddelen voor voegen, tegels en steen zijn het resultaat van meer dan vijfenveertig jaar intensieve en wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen. Het handelsmerk “Gus the Seal” (Gus de zeehond) wordt wereldwijd herkend als vertegenwoordiger van de beste afdichtmiddelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

De bekroonde, ’s werelds eerste sneldrogende afdichtmiddel voor voegen en tegels in spuitbus, was het eerste Seal Guard product dat op de Europese markt werd geïntroduceerd. Sindsdien heeft de vraag naar haar unieke producten in grotere hoeveelheden voor grotere klussen geleid tot de productie van de vloeibare Seal Guard impregneermiddelen in verpakkingen van 1 en 5 liter.

’s Werelds eerste Seal-Guard afdichtmiddel voor voegen en tegels in spuitbus dicht zowel droge als vochtige voegen tussen geglazuurde keramische tegels af. Overspuiten van de aangrenzende tegels is geen probleem, omdat Seal Guard na aanbrengen onzichtbaar is en geen waas, vergeling of verkleuring veroorzaakt. Seal-Guard is geschikt voor vochtige oppervlakken en kan met name op vochtige tegelvoegen al 20 minuten na het voegen worden aangebracht. Een unicum in de bedrijfstak. De Seal-Guard spuitbus wordt ook gebruikt op siliconenkit in douchehoeken om de vorming van schimmel te voorkomen. Seal Guard voorkomt vlekvorming, vieze voegen, schimmel en kalkaanslag, waardoor het reinigen van uw badkamer gemakkelijker wordt. De Seal-Guard spuitbus voor voegen en tegels werd in 2003 bekroond met de prestigieuze titel “Best New Industry Product” door de Australian Tile Council (ATC).

Seal-Guard producten worden gebruikt op alle soorten natuursteen zoals marmer, graniet, travertin, leisteen, kalksteen, hardsteen, kwartsiet, zandsteen, basalt, alsook op terracotta, baksteen, beton, terrazzo, keramische tegels, porcellanato, voegen, stucwerk en metselwerkoppervlakken en beschermen tegen vlekken op olie- en waterbasis.

Seal Guard producten zijn eenvoudig toe te passen, sneldrogend en ideaal voor zowel professionele aannemers als doe-het-zelvers. De producten zijn bijzonder populair bij doe-het-zelvers vanwege het gebruiksgemak en de duurzaamheid.

Seal Guard producten op oplosmiddel- en waterbasis bevatten geen siliconen, gaan jarenlang mee en wijzigen het uiterlijk of de textuur van het te behandelen oppervlak niet. De producten vergelen niet, ze laten het oppervlak ademen en zijn bestand tegen UV-straling. Ze helpen uitbloeiingen te stoppen en kunnen worden gebruikt rond zwembaden, omdat zout water en chloor de prestaties van de producten niet beïnvloeden.

Omdat alle oplosmiddelhoudende en watergedragen impregneermiddelen van Seal Guard blijven ademen, kunt u al kort na het leggen en reinigen van uw nieuwe natuursteen vloer impregneren met Seal Guard. Door het dampdoorlatende vermogen van Seal Guard kan het water verdampen en de vloer verder drogen, terwijl er geen vloeistoffen meer in de vloer trekken en uw vloer wordt beschermd tegen vlekken op olie- en waterbasis. In de praktijk betekent dit dat u kunt impregneren met Seal Guard als de toplaag van de vloer droog en schoon (vrij van cementsluier, resten van vloeronderhoudsmiddelen etc.) is, zodat Seal Guard in de poriën van de natuursteen en de voegen kan dringen.

Seal Guard olieafstotend en waterafstotend middelen zijn succesvol getest door de prestigieuze Tile Council of America (TCA) op vlekafstotend vermogen, waterdampdoorlaatbaarheid en wrijvingscoëfficiënt.

Seal-Guard projecten

Seal-Guard impregneermiddel wordt veel gebruikt door de professionele markt en bij grote projecten. Onderstaande projecten zijn met succes met Seal Guard producten behandeld.

  • Hilton Schiphol Airport Hotel5000 m² natuursteen behandeld.
  • Paleis Het Loo – 1000 m² graniet behandeld.
  • Markthal Rotterdam3000 m² natuursteen behandeld.
  • En meer!

Seal-Guard impregneermiddel koopt u bij Steenschoon.nl

De waardering van www.steenschoon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 278 reviews.