StoneTech

StoneTech koop jij bij SteenschoonStoneTech is een merk van Nederlandse bodem en biedt een breed scala aan onderhoudsproducten voor natuursteen, keramiek, beton en composiet. Al meer dan 25 jaar biedt StoneTech voor iedere klus een passend product. De schoonmaak producten van StoneTech onderscheiden zich door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Steenschoon is een officieel verkooppunt voor StoneTech producten. Onderstaand alle producten van StoneTech welke wij bij Steenschoon in ons basis assortiment hebben. Op zoek naar iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jou graag op weg!

Producten van StoneTech

StoneTech verkrijgbaar bij Steenschoon

StoneTech Onderhoudsproducten

Steenschoon is het verkooppunt voor alle StoneTech producten en dan met name de schoonmaakmiddelen. Wij kunnen jou als vakhandel adviseren over welk StoneTech product het beste geschikt is voor jou steen. Maar wie of wat is StoneTech nou eigenlijk?

StoneTech is in 1993 in Zeist opgericht. Oorspronkelijk als fabrikant van gereedschappen voor steenhouwers. Maar in de loop van tijd ook voor steeds meer producten op het gebied van natuursteen en steenachtige materialen.

StoneTech heeft inmiddels een breed assortiment aan steenhouwersbenodigdheden zoals onderhoudsmiddelen voor natuursteen, diamantgereedschappen, lijmen, hijsmiddelen, vacuümtechniek, slijpmiddelen, CNC gestuurde machines, grafsierwerk en interne transportmiddelen.

Bij Steenschoon kan jij terecht voor alle onderhoudsmiddelen van StoneTech. Maar wij schromen ook niet weg om op aanvraag andere producten van StoneTech te leveren. Onze kracht ligt er mede in dat wij de producten van StoneTech voortdurend uit voorraad kunnen leveren. Mocht een keer een product toch niet op voorraad zijn dan kunnen wij door onze korte lijnen met StoneTech deze toch snel leveren aan jou.

De schoonmaakmiddelen van StoneTech welke wij in ons basisassortiment hebben kenmerken zich door de goede prijs / kwaliteit verhouding. StoneTech schoonmaak producten zijn geschikt voor het reinigen, beschermen en onderhouden van alle soorten steen, natuursteen en steenachtige materialen.

StoneTech producten koop jij bij Steenschoon.nl

De waardering van www.steenschoon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 286 reviews.