Silestone

Silestone

Silestone Q-Action koopt u bij SteenschoonSilestone is een van de populairste materialen voor werkbladen voor keukens en badkamers. De populariteit voor deze kwarts werkbladen is te danken aan de extreme duurzaamheid voor keukens en badkamers waar veel geleefd en gewerkt wordt, en ook dankzij de eindeloze kleuropties die dit oppervlak biedt.

Uiteraard verdiend een Silestone werkblad het juiste onderhoud. En daarom is er Q-Action ontwikkeld. Speciaal voor Silestone werkbladen met N-Boost afwerking is er Q-Boost. Bij Steenschoon bent u aan het juiste adres om Silestone Q-Action en Q-Boost te kopen, eenvoudig besteld in onze webshop en snel geleverd.

Het beste voor jou Silestone aanrechtblad

 • Silestone Q-Action (500ml)

  16.95

  Tijdelijk uitverkocht

 • Silestone Q-Action met spuitdop (500ml)

  16.95

  Tijdelijk uitverkocht

 • Silestone Clean Colorsil

  14.95

  Op voorraad

 • Silestone Q-Boost

  34.95

  Niet meer leverbaar

Silestone Q-Action steenschoon

Een uniek product

Steenschoon is het verkooppunt voor alle Silestone en Cosentino onderhoudsproducten. Wij kunnen jou als vakhandel het beste adviseren over welk product het beste geschikt is voor jouw Silestone of Cosentino oppervlak.

Als marktleider ontwikkeld Cosentino vooraanstaande merken voor toepassingen in keukens en badkamers. Het belangrijkste merk is Silestone, dat deel uitmaakt van het exclusieve Spaans forum van toonaangevende merken bestaande uit 75 Spaanse merken.

In 1990 is dit merk ontstaan, het is een uniek product dat het beste van natuursteen bijeenbrengt en zelfs verbetert. Een baanbrekende ontwikkeling die de onmiddellijke erkenning van professionals en eindconsumenten kreeg. Het succes ervan is dusdanig groot geweest dat het een unieke merkcategorie is geworden: het antibacteriële kwartsoppervlak.

Silestone by Cosentino is een uniek merk. Dankzij de exclusiviteit ervan is het een merk geworden gekoppeld aan de wereld van mode en design en wordt deze in verbad gebracht met het hoogste niveau van innovatie en design.

Met de onbetwistbare tastbare waarden, gecertificeerd door professionals zoals (interieur) architecten en designers, heeft deze internationaal prestige verkregen. Het merk is vandaag de dag aanwezig in meer dan 50 landen. Het is leider in de sector en een voorbeeld op het gebied van onderzoek en innovatie voor zowel openbare als particuliere bouwprojecten in de eenentwintigste eeuw.

Bij Steenschoon vindt u de beste onderhoudsmiddelen voor dit mooie unieke product!

Q-Action

Silestone onderhoudsmiddelen koop jij bij Steenschoon.nl

De waardering van www.steenschoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2878 reviews.