Retourneren

Retourneren

Mag ik mijn artikel(en) retourneren?

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, jij hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt het recht jou bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan heb jij na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om de product(en) retour te sturen.

Indien wij de producten in goede orde ontvangen krijgt je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Echter wanneer je bijvoorbeeld meerdere producten hebt bestelt en niet alles retourneert, krijg je de verzendkosten niet terug. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@steenschoon.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is door ons.

Klik hier om een Modelformulier Herroeping te downloaden als PDF formaat. Heb jij geen Adobe PDF reader dan kan deze hier gratis gedownload worden van de Adobe website.

De waardering van www.steenschoon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 517 reviews.