Retourneren

Retourneren

Mag ik mijn artikel(en) retourneren?

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour van uw adres naar ons adres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@steenschoon.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klik hier om een Modelformulier Herroeping te downloaden als PDF formaat. Heeft u geen Adobe PDF reader dan kunt u deze hier gratis downloaden van de Adobe website. Wij zenden dit formulier ook mee met uw bestelling.

U mag binnen 30 dagen uw artikel ruilen voor een nieuw exemplaar als deze niet het juiste artikel is of als het incompleet, beschadigd of defect is.

* Als het niet mogelijk is om een beschadigd, defect, verkeerd of incompleet artikel te vervangen, dan wordt die optie niet aangeboden. Uw retourzending wordt dan automatisch gecrediteerd.

U kunt hiervoor een email sturen naar info@steenschoon.nl met de reden van retour en u ontvang van ons alle instructies voor het retourneren van uw bestelling.

U kunt hiervoor een email sturen naar info@steenschoon.nl met de reden van retour en u ontvang van ons alle instructies waaronder het juiste adres voor het retourneren van uw bestelling.

U heeft per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Klik hier om een Modelformulier Herroeping te downloaden als PDF formaat. Heeft u geen Adobe PDF reader dan kunt u deze hier gratis downloaden van de Adobe website. Wij zenden dit formulier ook mee met uw bestelling.

De waardering van www.steenschoon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 364 reviews.